Ποιοι Είμαστε

 


 

 

Μετά από μια σειρά από πετυχημένες υλοποιήσεις τώρα και σε συνεργασία με την iAppsHellas προχωρούμε και στον τομέα της εκπαίδευσης μέσα από μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση

 

Σε συνέχεια των σεμιναρίων ανάπτυξης εφαρμογών στο iOS για iPhone και iPad που διοργανώνουμε με απόλυτη επιτυχία για περισσότερα από 5 χρόνια σε συνεργασία με το iStorm

 

Ετοιμάσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα διαδικτυακά hands-on σεμινάρια δίνοντας την δυνατότητα της εκμάθησης σε όλους τους ενδιαφερόμενους από την ευκολία του γραφείου ή του σπιτιού τους

Περισσότερα από
5

Χρονια εμπειριας

Περισσότεροι από
20

Κυκλοι σεμιναριων

Περισσότεροι από
300

Συμμετεχοντες

Ποσοσό ικανοποίησης που ξεπερνά το
95

τοις εκατο

Το Έργο Μας

Χρηση της πλατφορμας GotoWebinar
 

Με την χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας GotoWebinar, είμαστε σε θέση να καλύψουμε πλήρως ένα διαδικτυακό σεμινάριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν τον λόγο, να κάνουν ερωτήσεις και συζητήσουν μεταξύ τους μέσω του ενσωματωμένου chat room.

 
Εκπαιδευση χωρις ταλαιπωρια και μετακινηση
 

Οι συμμετέχοντες από ολόκληρη την Ελλάδα μπορούν να μας παρακολουθήσουν από το γραφείο ή από το σπίτι τους, χωρίς την ταλαιπωρία και τα επιπλέον έξοδα με τα οποία θα έπρεπε να επιβαρυνθούν για να παρακολουθήσουν το hands-on σεμινάριο στην Αθήνα.

 
Χρηση ολων των τεχνολογιων αιχμης
 

Το 10ωρο hands-on σεμινάριο καλύπτει την τελευταία έκδοση τόσο του Xcode, όσο και της νέας γλώσσας προγραμματισμού Swift, ενώ μεταξύ των άλλων γίνονται αναφορές σε όλες δυνατότητες που προσφέρει η Apple όπως είναι η χρήση των Unified Storyboards, ενώ καλύπτουμε και την σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud.

 
Ολοκληρωμενη εμπειρια μεσω του iTunes U
 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να γνωρίσουν τη μοναδική εμπειρία που μόνο η Apple μπορεί να προσφέρει, αφού έχουν σε αποκλειστική διάθεσή τους όλη την ύλη του σεμιναρίου στο iTunes U. Έτσι είναι σε θέση μεταξύ των άλλων να ξεκινήσουν μια συζήτηση αλλά και να κάνουν κάποιες σχετικές ερωτήσεις, λαμβάνοντας τις σχετικές ενημερώσεις ακόμη και μέσω Push Notifications.

 

Επόμενα σεμινάρια

Σεμινάρια προχωρημένων: Τα webinars αυτά απευθύνονται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και θέλουν να γνωρίσουν τα νέα εργαλεία της Apple και τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες - όπως είναι η σύνδεση με βάση δεδομένων στο cloud, τα Push Notifications και τα iBeacons.

Το 10ωρο hands-on σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00 - τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου δεν θα γίνει το δύωρο. Στο πλαίσιο του webinar οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων, πώς θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα εργαλεία που δίνει το Xcode, ώστε να παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη υλοποίηση. Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τη μοναδική εμπειρία που μόνο η Apple μπορεί να προσφέρει, αφού θα έχουν σε αποκλειστική διάθεσή τους όλη την ύλη του σεμιναρίου στο iTunes U.

Για την διασφάλιση της ποιότητας των σεμιναρίων οι θέσεις είναι περιορισμένες.

-->

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε καλώντας στο +30 210 9533390 ή χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα, όπου επίσης μπορείτε να εκδηλώσετε και το ενδιαφέρον σας για τους επόμενους κύκλους:

Πατήστε εδώ για να επιστρέψετε στο site της Enginius